• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Το κλίμα της Αγίας Νάπας ολόχρονα σε συνδυασμό με τις εξαίρετες αθλητικές εγκαταστάσεις των γηπέδων ποδοσφαίρου και τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της αίθουσας πολλαπλής χρήσης δημιουργούν προϋποθέσεις για ιδανική προετοιμασία ομάδων ποδοσφαίρου.

Η Αγία Νάπα, έχε ήδη αποκτήσει τη φήμη ενός εξαίρετου κέντρου προπόνησης για αθλητικές ομάδες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των ήπιων χειμερινών μηνών από το Νοέμβρη μέχρι το Μάρτη, όταν η Κύπρος είναι ολοπράσινη.

Κατά την περίοδο αυτή εκατοντάδες Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομάδες από τη Σκανδιναβία και Ρωσία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ουκρανία χρησιμοποιούν τακτικά τα 16 πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα με αποδυτήρια και σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Αγία Νάπα. Η κάθε λεπτομέρια θεωρείται σημαντικό στοιχείο ενός ολόκληρου πακέτου που περιλαμβάνει ειδικά μενού, προγράμματα ατομικής εκπαίδευσης, ηλεκτροφώτιση τη νύχτα και οτιδήποτε άλλο είναι δυνατό να χρειαστεί μια ομάδα. Επίσης πολυτελή ξενοδοχεία στην Αγία Νάπα κάνουν ειδικές προσφορές που περιλαμβάνουν χρήση του γυμναστηρίου, της σάουνας και γενικά των αθλητικών τους διευκολύνσεων, ενώ ο Δήμος Αγίας Νάπας οργανώνει και πρωταθλήματα μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στην προετοιμασία καθώς και άλλες ευχάριστες εκδηλώσεις.

Όλα τα αθλητικά γήπεδα στην Αγία Νάπα ανήκουν στον Δήμο Αγίας Νάπας.