• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Όταν δύει ο ήλιος στην Αγία Νάπα δημιουργείται μια ατμόσφαιρα που αποτελεί μια ακαταμάχητη πρόσκληση για ανθρώπους κάθε ηλικίας. Σε κάθε δρομάκι της Αγίας Νάπας ο επισκέπτης ανακαλύπτει δεκάδες εστιατόρια, μπυραρίες, ταβέρνες, καφετέριες και νυχτερινά κέντρα. Αν η αλλαγή είναι το αλάτι της ζωής, τότε η Αγία Νάπα την έχει και την προσφέρει αφειδώλευτα. Η αγάπη του Κύπριου για καλή ζωή είναι φανερή. Οι Κύπριοι έχουν μια ξεχωριστή αδυναμία για τη σούβλα. Η Κυπριακή κουζίνα είναι γενικά υγιεινή, πλούσια σε δημητριακά, λαχανικά, φρέσκα φρούτα, σαλάτες και ελαιόλαδο.

Ένα δείπνο σ' ένα εστιατόριο στην Αγία Νάπα είναι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Εκτός από τους παραδοσιακούς κυπριακούς μεζέδες που σερβίρονται σε 25 - 30 περίπου πιάτα σε γραφικές ταβέρνες, υπάρχουν και πολυάριθμα εστιατόρια που ειδικεύονται, στη γαλλική, στην ιταλική, στη μεξικάνικη, στην αραβική και στην κινέζικη κουζίνα. Για ένα γρήγορο σνακ υπάρχουν παντού καφετέριες και μπυραρίες να σας υποδεχτούν, καθώς επίσης και αλυσίδες διεθνών εστιατορείων για γρήγορα γεύματα.

Τα ξενοδοχεία επίσης κάθε κατηγορίας προσφέρουν εξαιρετικά νυχτερινά ψυχαγωγικά προγράμματα κάτω από τον έναστρο ουρανό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ζωντανή μουσική και χορευτικά συγκτροτήματα με οργανωμένες Ελληνικές και διεθνείς βραδιές προσθέτουν άλλο άρωμα στις διακοπές σας.

Αυτή η κοσμοπολίτικη πόλη τα διαθέτει όλα. Η Αγία Νάπα, αυτό το εξαιρετικό από κάθε άποψη μέρος με τη δική του μαγνητική έλξη, προσκαλεί ντόπιους και τουρίστες να γίνουν ένα και να χαρούν τα νυχτερινά της κέντρα. Η υπέροχη ατμόσφαιρα, η ευχάριστη μουσική, το καλό φαγητό και η θερμή φιλοξενία αφήνουν αξέχαστες αναμνήσεις οπουδήποτε και αν επιλέξετε να περάσετε τη βραδιάς σας. Η νυχτερινή ζωή στην Αγία Νάπα είναι πράγματι εντυπωσιακή και ανθρώπινη.