• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Ονειρεύεστε καταδύσεις σε κρυστάλλινα νερά; Τώρα μπορείτε.

Επωφεληθείτε από το θαυμάσιο καιρό της Κύπρου όπου συνθήκες κατάλληλες για καταδύσεις διαρκούν περισσότερο παρά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Τα νερά που περιβάλλουν το νησί είναι δροσερά και διαυγή και η ορατότητα φθάνει τα 30 - 40 μέτρα.

Αν δεν έχετε κάνει κατάδυση ποτέ προηγουμένως, η Κύπρος είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να νοιώσετε τη συγκίνηση της πρώτης επαφής με τον υποβρύχιο κόσμο.

Σε συνθήκες ασφάλειας και κάτω από επαγγελματική καθοδήγηση μπορείτε να μάθετε τα στοιχειώδη σχετικά με το πώς να αναπνέετε κάτω από το νερό, να επισκεφθείτε ερείπια αρχαιολογικών χώρων και να εξερευνήσετε βραχώδεις κήπους εγκλωβισμένους σε σφογγαρια.

Οι πρώτοι δύτες αλίευαν σφογγαρια στη νότια ακτή της Κύπρου.

Τόσο οι καλά εκπαιδευμένοι όσο και οι ερασιτέχνες δύτες με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, αισθάνονται άνετα στις κρυστάλλινες Μεσογειακές τοποθεσίες κατάδυσης στην Αγία Νάπα.

Προσφέρονται σειρές μαθημάτων τόσο για αρχάριους όσο και για ενδιάμεσου επιπέδου δύτες που ανταποκρίνονται στα ψηλότερα διεθνή επίπεδα.

Δύτες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Σκανδιναβικές χώρες, τη Ρωσσία και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση επισκέπτονται συχνά τα κέντρα κατάδυσης της Αγίας Νάπας.

Υπάρχουν τέσσερα κύρια κέντρα για καταδύσεις στην περιοχή της Αγίας Νάπας τα οποία προσφέρουν την αναγκαία εκπαίδευση και τον απαραίτητο εξοπλισμό ανάλογα με το επίπεδο της πείρας σας στις καταδύσεις.

Ζήστε τη συγκίνηση του βυθού της θάλασσας στην υπέροχη Αγία Νάπα!