• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Αν θέλετε να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής και να χαλαρώσετε σωματικά και πνευματικά κάντε μια κρουαζιέρα γύρω από την ακτή της Αγίας Νάπας μέχρι το Ακρωτήριο Γκρέκο ή τη Λάρνακα μετ' επιστροφής.

Οικογενειακές κρουζιέρες προσφέρονται σε καθημερινή βάση και αποτελούν ένα θαυμάσιο τρόπο για να νιώσετε τον παλμό της θάλασσας, να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά του κυπριακού τοπίου και να αντικρίσετε τη γραφική θαλάσσια ζωή από βάρκες με πάτο απο γυαλί, ενώ απαλές θαλάσσιες αύρες θα διώχνουν την σκοτούρα της καθημερινότητας.

Οι δροσερές θερμοκρασίες το βράδυ είναι μια πρόσκληση τόσο στους τουρίστες όσο και στους ντόπιους να απολαύσουν μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο και να περάσουν μια ρομαντική καλοκαιρινή νύχτα στην Αγία Νάπα. Η μουσική, το κέφι και η φιλική διάθεση παντού διάχυτα στην ατμόσφαιρα, καθώς τα κρουαζιερόπλοια πλέουν κατά μήκος της ακτής κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Προσφέρονται επίσης διήμερες και τριήμερες κρουαζιέρες για το Λίβανο και την Αίγυπτο. Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα ή από το ξενοδοχείο σας για προγράμματα και τιμές.