• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


05/02/2018
DSC_4327.JPG

Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης περί τα τέλη Οκτωβρίου, άρχισαν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου και θα αποπερατωθούν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου οι εργασίες της Β΄ Φάση ασφαλτόστρωσης δρόμων του Δήμου Αγίας Νάπας, από την ίδια εταιρεία - Cyfield Ltd.
Στη Β΄ Φάση, θα γίνει ασφαλτόστρωση στις οδούς Γιούρι Καγκάρι, Ομόνοιας, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Περνέρα, Πετρέλη, Βαθειά Γωνιάς, Πνιγούρας, Μιχαήλ Κκάσιαλου, Κέννετυ, Λάντα, οι δύο χώροι στάθμευσης του συνοικισμού και η είσοδος προς το Αθλητικό Κέντρο.
Ως γνωστό στην Α΄ Φάση ασφαλτοστρώθηκαν οι εξής δρόμοι : οδός Σαλαμίνας, το οδικό δίκτυο βόρεια του Νηπιαγωγείου, η οδός χαβάρων, οι πάροδοι Κατασπήλων και Χαβάρων, το οδικό δίκτυο της περιοχής Μελίσσι, οι οδοί Αγίου Επιφανείου, Αθλητικού Κέντρου (μέρος), Ανεξαρτησίας, και η Φώτη Πίττα στις Κόκκινες.
΄Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, (συμπεριλαμβανομένων και των δύο Φάσεων), το οποίο εκτός από την αποκατάσταση του οδοστρώματος, περιλαμβάνει επίσης, σηματοδοτήσεις και την ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε διάφορες περιοχές της πόλης κυρίως σε γειτονιές με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση του οδικού δικτύου και της όλης εικόνας του Δήμου μας.
«Το πιο πάνω ποσό που θα δαπανηθεί για το έργο» δήλωσε ο κ. Καρούσος «προέρχεται από δημοτικούς πόρους, συγκεκριμένα από τα πλεονάσματα, τα οποία έχει δημιουργήσει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και «στόχος μας» πρόσθεσε «είναι πάντοτε αυτά τα πλεονάσματα να επιστρέφονται πίσω στους δημότες με την κατασκευή έργων κοινής ωφελείας».