• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


06/12/2017
CHRISTMAS AFTERNOON Α4.jpg

Μετά τον επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο Μαραθώνιο και τη φαντασμαγορική φωταγώγηση του Δέντρου συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στο Δήμο Αγίας Νάπας οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου οι Σύνδεσμοι Γονέων του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, με Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι και όμορφες παραδοσιακές γωνιές για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 1.00 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα. Περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν ο Χορευτικός ΄Ομιλος του Δήμου Αγίας Νάπας, τα Τμήματα του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου, το Μουσικό Ωδείο Νίκης Αντωνίου Καραϊσκου, οι «Μικροί Ρεμπέτες», το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός», η Σχολή Χορού «Performer’s Academy of Dance», Ρυθμική Γυμναστική από την «Olympias Frenaros». Στο χώρο θα κυκλοφορούν επίσης Χριστουγεννιάτικες Μασκότ για να χαρίσουν με το χορό και τα σκέρτσα τους όμορφες στιγμές στα μικρά παιδιά.