• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


01/12/2017
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΗΣΗ.jpg

Φαντασμαγορική αναμένεται να είναι η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στο Δήμο Αγίας Νάπας, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στην Κεντρική Πλατεία, στις 5.00μ.μ, αφού ως γνωστό θα πλαισιώνεται με τη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, του αγώνα των 5χλμ, του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σημαίνοντας παράλληλα την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.
Από νωρίς, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι θα ξεκινήσει με εορταστικό πρόγραμμα, στο οποίο θα συμμετέχουν η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO, Μασκότ, Ζογκλέρ, Ξυλοπόδαρος, , ομάδες «Fire Show» όλοι ντυμένοι με χριστουγεννιάτικες στολές και το οποίο πρόγραμμα θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου στις 1.00μ.μ, του αγώνα των 5χλμ στις 2.00μ.μ καθώς και του Φιλανθρωπικού Αγώνα του 1.5χλμ στις 3.30μ.μ.
Σημειώνεται ότι στον αγώνα του 1.5χλμ μικροί και μεγάλοι μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν με χριστουγεννιάτικες αμφιέσεις και να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο του Δήμου.
Κατά τη διάρκεια του τερματισμού των δρομέων η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO θα παιανίζει μουσική και τραγούδια και θα τους υποδέχονται οι Μασκότ υποβασταζόμενες στα δύο άκρα την κορδέλα. Γύρω στις 4.15μ.μ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα κατευθυνθούν χορεύοντας προς την εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας όπου στις 4.30μ.μ θα γίνει η απονομή των μεταλλίων στους νικητές και θα ακολουθήσουν στις 4.50μ.μ το Μουσικό Ωδείο της Νίκης Αντωνίου Καραϊσκου, το οποίο θα παρουσιάσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια και στις 5.00μ.μ η Μπάντα Κρουστών BATUKINIO. Στις 5.15μ.μ ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος θα χαιρετίσει την εκδήλωση και στη συνέχεια θα προβεί στην φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου.
Η βραδιά θα κλείσει με μουσική και χορούς από την Μπάντα «WINTER WONDERLAND» και από το Χορευτικό Συγκρότημα «Ρυθμός». Στους θαμώνες θα προσφέρονται πλούσια δώρα, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί.