• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


17/11/2017
DSC_5036.JPG

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1.5 ΧΛΜ, 5 ΧΛΜ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ


Άρχισαν και συνεχίζονται πυρετωδώς, στο Δήμο Αγίας Νάπας, οι χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες έτσι ώστε όλα να είναι πανέτοιμα για την μεγάλη εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η ώρα 5.00μ.μ στην Κεντρική Πλατεία.
Μία καινοτομία φέτος είναι ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας στο πλαίσιο της πιο πάνω εκδήλωσης διοργανώνει σε συνεργασία με τη Νireas Triathlon Ημιμαραθώνιο, αγώνα των 5χιλ καθώς και φιλανθρωπικό αγώνα των 1.5 χλμ, όπου οι συμμετέχοντες ντυμένοι ΄Αγιοι Βασίληδες θα μπορούν να τρέξουν ή να περπατήσουν συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό, στην προσπάθεια του Δήμου να συνεισφέρει στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας ή σε αυτούς που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης χριστουγεννιάτικες μελωδίες χορούς και τραγούδια από τη Μπάντα Κρουστών BATUKINIO, το Μουσικό Ωδείο Νίκης Αντωνίου Καραϊσκου και τον Πολιτιστικό ΄Ομιλο «ΡΥΘΜΟΣ». Επίσης, θα προσφερθούν πλούσια δώρα, παραδοσιακά εδέσματα και άφθονο κρασί.
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές αποτείνεστε στην Πολιτιστική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Νάπας στο τηλέφωνο 23-816307.