• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


11/10/2017
DSC_7058.JPG

΄Αρχισαν τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων του Δήμου Αγίας Νάπας, από την επιτυχών εταιρεία προσφοροδότη Cyfield Ltd, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε ένα περίπου μήνα.
΄Όπως ανάφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την αποκατάσταση του οδοστρώματος, σηματοδοτήσεις και την ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε διάφορες περιοχές της πόλης κυρίως σε γειτονιές με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση του οδικού δικτύου και της όλης εικόνας του Δήμου μας.
«Το πιο πάνω ποσό που θα δαπανηθεί για το έργο» δήλωσε ο κ. Καρούσος «προέρχεται από δημοτικούς πόρους, συγκεκριμένα από τα πλεονάσματα, τα οποία έχει δημιουργήσει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια και «στόχος μας» πρόσθεσε «είναι πάντοτε αυτά τα πλεονάσματα να επιστρέφονται πίσω στους δημότες με την κατασκευή έργων κοινής ωφελείας».
Σημειώνεται ότι οι εργασίες του έργου χωρίζονται σε δύο Φάσεις, οι οποίες θα εκτελεστούν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Στην Α΄ Φάση θα ασφαλτοστρωθούν οι εξής δρόμοι : οδός Σαλαμίνας, το οδικό δίκτυο βόρεια του Νηπιαγωγείου, η οδός χαβάρων, οι πάροδοι Κατασπήλων και Χαβάρων, το οδικό δίκτυο της περιοχής Μελίσσι, οι οδοί Αγίου Επιφανείου, Αθλητικού Κέντρου (μέρος), Ανεξαρτησίας, και η Φώτη Πίττα στις Κόκκινες.
Στη Β΄ Φάση, η οποία προβλέπεται να ξεκινήσει το Δεκέμβριου 2017 και αρχές του 2018 θα γίνει ασφαλτόστρωση στις οδούς Γιούρι Καγκάρι, Ομόνοιας, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, Περνέρα, Βαθειά Γωνιάς, Πνιγούρας, Μιχαήλ Κκάσιαλου, Κέννετυ και Ασπρόβουνου.