• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


10/08/2017
DSC_7122.JPG

Το αδιαχώρητο έγινε σήμερα (Πέμπτη 10 Αυγούστου) στην Πλατεία Διασημοτήτων της Αγίας Νάπας όταν γύρω στις 4.00 το απόγευμα κατέφθασε ο δημοφιλής Ποερτορικανός τραγουδιστής Luis Fonsi, ο οποίος με το τραγούδι του Despacito κατάφερε όχι μόνο να γίνει γνωστός ανά το παγκόσμιο αλλά να έχει και την πρωτιά ως το τραγούδι με τις πιο πολλές προβολές (6δις) στο YouTube παρασύροντας όλη την υφήλιο στους ρυθμούς του Despacito.
Τον καλλιτέχνη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, ο οποίος αφού τον καλωσόρισε στην Αγία Νάπα, τον ευχαρίστησε που αποδέχτηκε να τοποθετηθεί η πλακέτα αστέρι με το όνομά του στην Πλατεία Διασημοτήτων και του εξήγησε τους λόγους της δημιουργίας αυτής της Πλατείας και τα κριτήρια της βράβευσης.
Ακολούθως οι δύο άντρες πορεύθηκαν προς το σημείο της πλακέτας –αστέρι όπου τέλεσαν τα αποκαλυπτήρια και στη συνέχεια του επιδόθηκε μικρό ομοίωμα της πλακέτας και ένα μπουκέτο λουλούδια. Ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα και από τη θερμή υποδοχή, ο Luis Fonsi ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για τη σημαντική όπως τη χαρακτήρισε βράβευση δηλώνοντας παράλληλα ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται Κύπρο και την Αγία Νάπα και έχει κατενθουσιαστεί από τις ομορφιές του τουριστικού θέρετρου, γι’ αυτό πρόσθεσε «θα έρθω ξανά στην Αγία Νάπα για να κάνω διακοπές με την οικογένεια μου».
Δήλωσε, επίσης, ότι δεν περίμενε ότι το τραγούδι του Despacito θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και εξέφρασε τη χαρά του που η μουσική εν τέλει είναι η γλώσσα που ενώνει τον κόσμο. ΄Οσο αφορά τα μελλοντικά του σχέδια ανέφερε ότι σύντομα θα ηχογραφήσει το καινούργιο του τραγούδι και θα δώσει συναυλίες σε πάρα πολλές χώρες.
Σημειώνεται επίσης ότι στην τοποθεσία της πλακέτας τοποθετήθηκε πανό του Δήμου, με φόντο την παραλία του Nissi Beach και η επιγραφή «Ayia Napa Ambassador» στέλλοντας το μήνυμα στον διάσημο ερμηνευτή ότι από σήμερα είναι και «Πρέσβης του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» στη χώρα του.
Υπενθυμίζεται ότι στην Πλατεία έχουν τοποθετηθεί κι άλλα Παγκοσμίως γνωστά ονόματα του Μουσικού στερεώματος όπως είναι ο Chris Brown, o Paul Van Dyke, o Snoop, Νάνα Μούσχουρη, Βίκυ Λέανδρος, Μάριος Φραγκούλης κλπ.