• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


07/08/2017
DSC_6003 2.jpg

Mέσα σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, στην Πλατεία Διασημοτήτων Αγίας Νάπας τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας –αστέρι του δημοφιλή Ολλανδού dj της παγκόσμιας ηλεκτρονική σκηνής, Nicky Romero.
Κατά την άφιξή του στην πλατεία διασημοτήτων τον σπουδαίο καλλιτέχνη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος και στη συνέχεια οι δύο άντρες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι το σημείο που βρισκόταν η πλακέτα – αστέρι με το όνομά του και τέλεσαν μαζί τα αποκαλυπτήρια.
Μετά την τέλεση των αποκαλυπτηρίων ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννη απένειμε στον παγκοσμίου φήμης dj μικρό ομοίωμα της πλακέτας ως αναμνηστικό δώρο.
Ο Nicky Romero με έκδηλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για την βράβευση, η οποία όπως ανέφερε αποτελεί για τον ίδιο μεγάλη τιμή και δήλωσε ότι με την επιστροφή στη χώρα του θα τοποθετήσει το ομοίωμα της πλακέτας στο Studio του για να είναι πάντοτε στη θύμηση του το σπουδαίο αυτό γεγονός.