• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


03/08/2017
19055129_481079405578058_3041067977820901241_o.jpg

Το πρώτο LIVING COLOR MUSIC & ARTS FESTIVAL, ετοιμάζεται να υποδεχθεί ο Δήμος Αγίας Νάπας στις 5 και 6 Αυγούστου.
΄Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές πρόκειται για μια διήμερη διοργάνωση που υπόσχεται μια απαράμιλλη, αξέχαστη και ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία.
«Ένα αξιοζήλευτο line-up με non-stop live μουσική από μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, live art installations, διαδραστικά παιχνίδια και ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων, θα συναντηθούν σε ένα σύγχρονο φεστιβάλ που η Κύπρος δεν έχει ξαναζήσει».
Σύμφωνα πάντα με τους διοργανωτές μία θεαματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, θα υποδεχτεί 50 από τους κορυφαίους DJs του κόσμου, και συγκεκριμένα τους Dimitri Vegas & Like Mike - που ψηφίστηκαν No1 DJ στον κόσμο το 2015 και No2 DJ το 2016 - Nervo, Nicky Romero, Quintino, Bassjackers και Angemi, τον ανερχόμενο διεθνώς DJ Paz, τον παγκόσμια αναγνωρισμένο Έλληνα DJ Junior Rush και ταλαντούχους Κύπριους DJs όπως Kypros A. Karaviotis, Andy Von Emmanouel και άλλους, που μαζί με δεκάδες performers αναμένονται να καταπλήξουν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες.
Σημειώνεται επίσης ότι πέρα από τη μουσική, η τέχνη θα αποτελεί ένα άλλο μεγάλο μέρος του φεστιβάλ. Σε ένα living art studio, δεκάδες καλλιτέχνες θα δημιουργούν, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις.
Το ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό τμήμα του φεστιβάλ, θα προσφέρει εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ ένα διαδραστικό photo booth και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια, από ένα τεράστιο bowling μέχρι τα αγαπημένα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, θα αναμένουν τους επισκέπτες για ένα διασκεδαστικό διάλειμμα από τη μουσική σκηνή.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας. Για περισσότερες πληροφορίες – εισιτήρια στο http://www.livingcolorfesival.com