• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


15/07/2017
Μεσαιωνικό Φεστιβάλ 2017.jpg

Ο Δήμος Αγίας Νάπας δέχεται δηλώσεις ενδιαφέροντος για συναυλία κατά την έναρξη του 12ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.
Στη συναυλία πρέπει να συμμετάσχουν σημαντικοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες/τραγουδιστές εγνωσμένης αξίας από την Ελλάδα ή/και την Κύπρο συνοδευόμενοι από μουσικό σχήμα.
Το περιεχόμενο της συναυλίας πρέπει να συνάδει με το πνεύμα του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ. Πρέπει να παρουσιάσει τραγούδια από τον Μεσαίωνα ή να προβάλει τη σχέση, την επίδραση η/και την συνέχεια: α) της Κυπριακής μουσικής παράδοσης από την περίοδο του Μεσαίωνα μέχρι τους σύγχρονους σημαντικούς συνθέτες ή
β) της ευρύτερης Ελληνικής μουσικής με τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, και τους νεώτερους σημαντικούς συνθέτες.
Πρωτογενείς παραγωγές που θα ετοιμαστούν ειδικά για το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ θα τύχουν προτεραιότητας στην τελική επιλογή.
Οι συμμετέχοντες τραγουδιστές δεν θα πρέπει να έχουν προγραμματισμένη άλλη μουσική παρουσίαση τους στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου από 7/9/17 μέχρι 7/11/17
Οι προτάσεις πρέπει να είναι λεπτομερείς και να καταγράφουν τα πιο κάτω:
- Βιογραφικό των βασικών καλλιτεχνών
- Λεπτομερή περιγραφή του προγράμματος και πληροφορίες για το ρεπερτόριο
- Σύνθεση και περιγραφή μουσικού σχήματος
- Κόστος που να περιλαμβάνει αμοιβές καλλιτεχνών, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονές, διακινήσεις, φόρο εισοδήματος, αμοιβή συντονισμού. Το συνολικό κόστος δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσόν των €7.500 συν ΦΠΑ
Οι δηλώσεις πρέπει να απευθύνονται στο Δήμο Αγίας Νάπας και να σταλούν σε κλειστό φάκελο ο οποίος να αναγράφει «Δηλώσεις ενδιαφέροντος για την έναρξη του 12ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 2017» και να βρίσκονται στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου στην διεύθυνση Αγίας Μαύρης 25, Τ.Θ.30026, 5340 Αγία Νάπα, όχι αργότερα της Παρασκευής 28 Ιουλίου 2017 και η ώρα 12:00μ μέσα σε κλειστούς φακέλους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πάνω εκδηλώσεις παρακαλώ όπως αποτείνεστε στην Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου Αγίας Νάπας στο τηλέφωνο 23816307 ή 99454677.
Ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη δήλωση ενδιαφέροντος.