• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


13/07/2017
DSC_3830.JPG

Με την ανακήρυξη του σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» και την απονομή πλακέτας, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Τασούλλα Τσοκκή Κουμή, τίμησε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου, ως ελάχιστη ένδειξη της εκτίμησης του Δήμου Αγίας Νάπας ζεύγος Νορβηγών τουριστών.

Ο λόγος για το ζεύγος Τorstein και Bjorg Nilsen, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει επισκεφθεί την Αγία Νάπα για τις διακοπές του 40 φορές.

Επιδίδοντάς τους την αναμνηστική πλακέτα και την ανώτατη διάκριση του Δήμου η κα. Κουμή ευχαρίστησε το ζεύγος Nilsen για την ιδιαίτερη και μακροχρόνια προτίμηση του στην πόλη, κάτι το οποίο όπως, υπογράμμισε αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για ίδια την πόλη όσο και για τους κατοίκους της.
«Εμείς» τόνισε, «ως Τοπική Αρχή σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε και να εμπλουτίζουμε το τουριστικό προϊόν της πόλης μας προκειμένου εσείς οι τακτικοί κυρίως επισκέπτες κάθε φορά που έρχεστε στην Αγία Νάπα να αποκομίζετε περισσότερες και συνάμα διαφορετικές εμπειρίες».
«Στόχος μας» πρόσθεσε «τόσο του Δημάρχου Γιάννη Καρούσου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να καταστήσουμε την Αγία Νάπα πόλη των εμπειριών και ακόμη πιο φιλική σε σας τους επισκέπτες της»
Οι τιμώμενοι δήλωσαν ότι αισθάνονται ότι έχουν εδώ το δεύτερο τους σπίτι αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται στην Αγία Νάπα και έχουν δεθεί με τον τόπο και τους ανθρώπους του.