• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


19/06/2017
DSC_4656.JPG

΄Εληξε χθες αργά το απόγευμα στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας το Ράλλυ Κύπρος 2017. Νικητής ως γνωστό ήταν ο οδηγός Nasser Al Attiyah από το Κατάρ με συνοδηγό τον Matthieu Baumel, ο οποίος ήταν και ο νικητής της ειδικής διαδρομής Love Cyprus Golden Stage που έγινε ενωρίτερα στην ειδυλλιακή περιοχή του Κάβο Γκρέκο.
Τη δεύτερη και τρίτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβαν οι κύπριοι οδηγοί Σίμος Γαλαταριώτης με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου και ο Πανίκκος Πολυκάρπου με συνοδηγό τον Gerald Winter.
Tα έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης απένειμαν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου και ο κ. Αντώνης Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπριακού Αυτοκινήτου ενώ το έπαθλο μαζί με το χρηματικό βραβείο των 10.000 ευρώ για την ειδική διαδρομή του Love Cyprus Golden Stage επέδοσε στον καταρινός οδηγό ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΤ κ. Κώστας Κουμής.

Το βραβείο Colin McRae ERC Flat Out απονεμήθηκε στον Αλέξανδρο Τσουλόφτα ενώ έπαθλα δόθηκαν επίσης στους νικητές άλλων κατηγοριών.