• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


14/06/2017
DSC_2378.JPG

Ομαδική τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου στον χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν με το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης και με αναμνηστική πλακέτα τέσσερα ζευγάρια τουριστών, τρία από την Νορβηγία και ένα από την Μεγάλη Βρεττανία.
Οι νέοι Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας είναι οι Βρετανοί Μartin David και Caroline Anne Carrington, οι οποίοι πραγματοποίησαν 30 επισκέψεις και οι Νορβηγοί Kjetil και Tove Bakke (40 επισκέψεις), Erik και Bente Strengelsrud (30 επισκέψεις), Nils και Kate Volmert (25 επισκέψεις).
Την απονομή της αναμνηστικής πλακέτας καθώς και την ανακήρυξη τους σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ. Αντώνης Χρίστου, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου και του Δημοτικού Συμβουλίου ευχαρίστησε θερμά τους τιμώμενους για τις επί σειρά ετών συχνές επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.
Ο κ. Χρίστου ανέφερε επίσης ότι μέσω των τακτικών τους επισκέψεων, αποδεικνύεται έμπρακτα η ιδιαίτερη προτίμηση τους στην Αγία Νάπα καθώς και το γεγονός ότι είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.
Ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης προς τα πρόσωπά σας σημείωσε, «ο Δήμος μας επέλεξε να σας τιμήσει με την ανώτατη διάκριση, αυτή του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης μας, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι πραγματικά σας αξίζει» κατέληξε ο κ. Χρίστου.