• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


19/05/2017
DSC_7422.JPG

Μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις επεφύλασσε στην Αγγλίδα περιηγήτρια June Cochrane η τελετή για την ανακήρυξή της, σήμερα Παρασκευή 19 Μαϊου 2017, από τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Επιτροπής Βελτίωσης Ζωής και Παραπόνων Δημοτών κ. Μάριο Βάσου, σε Πρέσβειρα του Τουρισμού της Αγίας Νάπας.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η ίδια δεν γνώριζε μέχρι την τελευταία στιγμή τους λόγους της επίσκεψής της στο Δημοτικό Μέγαρο, όπως επίσης δεν ήξερε ούτε για την κάθοδο της οικογένειά της στην Κύπρο την προηγούμενη ημέρα.
Συνοδευόμενη λοιπόν από τα μέλη της οικογένεια της και δύο υπαλλήλους του ξενοδοχείου, στο οποίο διαμένει, κατέφθασε στο Δημαρχείο γύρω στο μεσημέρι όπου έτυχε υποδοχής από τον κ. Μάριο Βάσου και την Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.
Απευθυνόμενος στην τιμώμενη ο κ. Βάσου την ευχαρίστησε θερμά για την επί σειρά ετών επιλογή της Αγίας Νάπας ως τόπου των διακοπών της, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι οι 30 επισκέψεις της υποδηλώνουν στην πράξη ότι είναι η καλύτερη πρέσβειρα της Αγίας Νάπας στην πατρίδα της.
Στη συνέχεια της απένειμε τιμητική πλακέτα και το έμβλημα του Πρέσβη του Τουρισμού της πόλης μας. Φανερά συγκινημένη και έκπληκτη η κα. Cochrane παρέλαβε την ανώτατη διάκριση του Δήμου, εκφράζοντας παράλληλα τις εγκάρδιες ευχαριστίες για την τιμή που της έγινε και διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει πιστή επισκέπτρια και λάτρης της Αγίας Νάπας για πολλά ακόμη έτη.