• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


19/05/2017
Εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται το γαμήλιο προϊ΄΄ον του Δήμου Αγίας Νάπας.jpg

Στον εμπλουτισμό του γαμήλιου προϊόντος που προσφέρει με στόχο την συνεχή αναβάθμισή του προέβη ο Δήμος Αγίας Νάπας και αυτό καταδεικνύει τη μεγάλη έμφαση που έχει δώσει με την έναρξη της νέας χρονιάς στο γαμήλιο τουρισμό.
Πρόσφατα έχει δημιουργήσει τέσσερις νέους χώρους τέλεσης γάμων εκτός Δημοτικού Μεγάρου σε ειδυλλιακές παραλιακές τοποθεσίες που φέρουν την ονομασία «Άγιοι Ανάργυροι Blue Lagoon», «Ayia Thekla Beach», «Ayia Thekla venue on the Rock» και «Coralli Blue Lagoon» με απώτερο στόχο πάντοτε τον περαιτέρω εμπλουτισμό του προσφερόμενου γαμήλιου προϊόντος του και να δώσει περισσότερες επιλογές στα ζευγάρια για το χώρο προτίμησής τους.
Κύρια κοινά χαρακτηριστικά των νέων χώρων είναι ότι βρίσκονται σε ειδυλλιακό φυσικό τοπίο με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού, άρτια στολισμένοι με διακόσμηση για γαμήλιες τελετές, η οποία δημιουργεί μία εξαιρετικά όμορφη ατμόσφαιρα στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του ζευγαριού.
Η ζήτηση για τους πιο πάνω χώρους είναι πολύ μεγάλη και ήδη πριν από λίγες ημέρες τελέστηκε από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέτου ο πρώτος γάμος στο χώρο «Ayia Thekla Beach».
Κύριο μέλημά μας ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος είναι η συνεχής αναβάθμιση του προσφερόμενου γαμήλιου προϊόντος, η αύξηση των Πολιτικών Γάμων και των εσόδων του Δήμου.