• Τηλέφωνο: +357 23 816 300 | Email: info@agianapa.org.cy

Τελευταία Νέα

Πίσω στα τελευταία νέα


09/05/2017
DSC_0790 - Δημαρχείο.JPG

Στην εγκατάσταση της νέας καινοτόμας διαδικτυακής εφαρμογής e-meetings προέβη ο Δήμος Αγίας Νάπας, όπου μέσω της οποίας θα ενημερώνονται με ηλεκτρονικό πλέον τρόπο τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου όλα όσα αφορούν τη διαδικασία αποπεράτωσης των συνεδριάσεων τόσο της ολομέλειας όσο και των επιτροπών.

Τα επισυναπτόμενα και όλα τα έγγραφα που έχουν σχέση με όλες τις συνεδριάσεις θα είναι πλέον διαθέσιμα στους δημοτικούς συμβούλους ηλεκτρονικά με όλα τα ανάλογα οφέλη.

Στόχος του Δήμου ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος είναι η πλήρης μετάβαση από τα χειρόγραφα αρχεία στην ψηφιακή εποχή με τις πιο απλοποιημένες διαδικασίες, η γρήγορη και άμεση ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων και η μείωση στις δαπάνες σε αναλώσιμα (χαρτί, μελάνι) και εξοπλισμό (εκτυπωτές, αρχειοθέτηση). Θα συμβάλει επίσης, πρόσθεσε, τα μέγιστα στην εύκολη διαχείριση των συνεδριάσεων και στην εξοικονόμηση χρόνου συμπλήρωσης.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα e-meetings εφαρμόζεται στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το Δήμο όπως επίσης και το πρόγραμμα e-katoikos το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή τους επόμενους μήνες.